söndag 28 juni 2009

Vinst idag igen!!





Kolla in tungan!




Matte kan le ibland även när hon tävlar och springer fot. ;)


Rätt apport efter en omdirrigering. Yess..



Där ska inte apporten ligga! :)



Igår var vi i hettan på Grums brukshundklubb och tävlade. Ellen var snäll och sällskapade. Tack snälla för sällskapet och hjälpen. Det var gulligt av dig att ta lite bilder på oss. Vi vann eliten idag igen med futtiga 231 poäng. Så nu har vi lyckats med två klassvinster på två tävlingar. Miss från matte i rutan och en klantig nolla av Hobbe med metallen. Han tappade den och sen tog han upp den men tappa den igen. Att det ska vara så svårt att få till de sista två första prisen. Matte börjar att misströsta och undrar om vi kommer att lyckas ta dem.


Det som har känts så himla gött de här två dagarna är känslan. Jag hade en helt annan hund och han har suttit fint båda dagarna på sitt i grupp och legat fint på platsliggningarna. Duttiga vovve. Det var jobbigt både för mig och vovven i värmen och han kändes mör efter en hektisk vecka. Matte måste jobba vidare med sim bubbla i foten. Idag kändes det bitvis bra och vi var i vår bubbla, men då kom det ett förb...at flygfä som först flög runt och irritera mig och sedan Hobbe. Då är det inte lätt att vara kvar i sin bubbla. Svängarna i språngmarschen får matte ta på sig för uh vad dåligt hon gjorde dem. Dagens vinst idag var vittringen. Hobbe tog rätt även om han på vägen in tappade den men det var rätt! Tjihoo!! äntligen. Vi har mycket att jobba vidare med men nu känns det som om detta är något som vi båda vill!!


Grattis Lollo o Jamie och Jasmine o Jippie till era klassvinster och första pris i respektive klass. Vilken fin fot era voffar går. Kul att se dem. De var så duktiga. Madde med Vegas och Carola med Isi var också med och tävlade. De gjorde flera fina moment men tyvärr med några missar så poängen räckte inte, men attityden var helt rätt. Kul att träffa dem igen. Så vi får komma igen med nya och starkare tag.


Idag har vi badat och haft det gött på Gbg udden. Hobbe har inte varit försiktig utan slitit ned sina klor på baktassarna så att det började blöda. Badfanatikern vet inte vad ordet lugnt betyder utan kastar sig hejdlöst iväg. Pluto krymper till hälften när han badar. Det blir inte mycket kvar efter att fluffet är borta. Nu ligger båda gossarna och sover efter flera timmar på stranden med mycket sim. Ska kika på klorna ikväll och se hur de ser ut.



/Morsning

3 kommentarer:

CaEk74 sa...

Här hade jag liite att läsa igen ;) ;)Grattis till vinsten! du ska se att 1:a prisen kommer snart! Kanske du är liite sugen på Flen i aug- lovar att jag kan köra peptalk hela vägen dit ;)
Nu har valpisen anlänt ska uppdatera bloggen under veckan. Har varit i Denmark på semester- gött!! Vi höres kram Catrin

Anette W & C sa...

Gott att ni har den rätta känslan! Det är värt mycket så det är bara att kämpa vidare! Att tävla lydnad i den värmen som var känns inte som någon höjdare så vi hoppas på bättre "lydnadsväder" nästa gång! Kämpa på!

Hanna sa...

Shit vad man missar efter en vecka i Stöllet. =D Grattis! Vi hörs, Kraam.