fredag 2 januari 2009

Tillbaks till civilisationen

Japp, då har man varit uppåt skogarna och firat nyår då. Vi åkte upp dagen innan nyårsafton. Där mötte oss en mysig timmerstuga med vedkamin och allt. Jag som gärna velat ha kamin och nu fick jag en och den behövdes verkligen för att få det varmt och gott i stugan. Stugan var både rymlig och mysig. Hade varit skoj med lite gäster på nyårskvällen men annars har det varit toppen. Vi tog flera långpromenader i skogen och längs vattnet. Solen sken så härligt hela nyårsafton (på dagen alltså ;)) så det var så himla gött att vara ute och gå. Tur att man hade mycket kläder med sig för det behövdes verkligen när man skulle ut och gå eller rättare sagt när man skulle utanför knuten :). Vart var vi då? Jo ett par mil norr om Arvika i Fredros. Hunnit med många filmer och en hel del spelande. Lyckades vinna varje gång faktiskt, kanske inte lika uppskattat av sambon, ha, ha ;) Lite lydnadsträning med gastande engelsmän som störning. Fungerade finfint det. Vittringen gick kalas och fjärren med. Apportering och konskick står högst på listan att jobba vidare med. Backningarna i ff har gått strålande de senaste två träningarna så det känns gött :) I detta lilla samhälle sköts det inte många raketer på nyårsnatten men tillräckligt många för att Pluto skulle tycka att det var äckligt och valde då att finna tryggheten i husses knä. Han är inte så liten vår hårboll. Nyårsdagen var till Plutos lycka alldeles fri från raketer så han kunde bli sitt vanliga jag igen. För att summera nyåret så var det lugnt och gött både för två- och fyrbenta. Vi har hunnit med att äta mycket gott vilket säkert kommer märkas på vågen men vad gör väl det :)


Himla vacker utsikt från en av våra promenader!!



Kan man se mer olycklig ut?? Han är då inte lätt att fota in action lille sprätten, så det får bli lugna, stilla bilder. Actionbilderna brukar bara sluta i en svans ur bild eller lilkande :)



Husse o Pluto...


Knäpphunden som älskar vatten i allas dess former ;) Han skulle dit så fort han fick chansen.


Rimfrost i skägget fick Snuto så kallt var det. Lite skoj såg det ut. Stackarn jag tvingade ut honom på isen och han såg ut som Bambi på hal is :(

Alla får plats jag lovar :)


Stugan och Hobbe skymtar på bilden en bit bort.



Hoppas alla ni andra också haft ett bra nyår!!


Idag har jag varit iväg och jobbat men nu är det fyra härliga dagar att vara ledig på som nog blir en del hundträning på.

kram, kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi, B brukar oxå "simma" ur bild om man säger så ; ) Vilka härliga bilder!! God fortsättning =)

Anonym sa...

Godt nytt år!
Håper vi sees på flere stevner i 2009. Alltid så koselig og treffes.Neste gang håper jeg og få se dere i ringen også. Fikk jo ikke det i Karlstad.
2 dagers stevne i Rettvik første helgen i februar. Bare og melde på ;-)

Anonym sa...

jättehärliga bilder!
Önskar er en god fortsättning på det nya året!

Anonym sa...

Hej! jag smygkikade inte å länge men det jag såg såg bra ut! =)