måndag 11 januari 2010

Mattjuven

Han hittar på nya hyss varje dag nu lille Hobbesson tydligen alltid hungrig. Blir nästan som att ha valp igen ;) De andra grejerna har varit lugnt men idag var det inget roligt längre. Klomärken på diskbänken som inte går bort och dragit ut soporna och troligtvis käkat av dem. Han får mat, motion och träning men kastrerad hund är visst lika med hungrig hund. Visst har träningen legat på sparlåga nu när det varit så kallt men nu tycker jag vi kommit igång igen och tränar på. Hur gott kan det va med sopor och sedan hoppas jag ju att han inte blir dålig av det!
:( Sedan måste jag medge att jag blir imponerad av han på samma gång. HAndtaget till soporna är ett sånt med en nyckel på som man måste vrida och den var stängds det är vi säkra på. När han var liten kunde han öppna byrålådor men de var det knoppar på men det här. Hade varit fascinerande på samma gång att se hur i hel...e han bar sig åt. Den lilla spjuvern skulle aldrig göra något sådant när vi var hemma inte! ;) Understimulerad var han inte för gammelhusse hade varit ute på långprommis med båda under dagen och säkert en del lek. Ändå hade vi plockat i ordning så det fanns inget ätbart i köket. Jag får prova med att dela upp målen mat på tre mål så får vi väl se om det hjälper och stänga till köket. Kul att han är hungrig och att vi nu kan träna inomhus vilket vi inte tidigare kunnat. Så jag ser förändringar åt båda håll som tur är :) Gillar min Hobbesson men just idag är jag lite ledsen på han!! Men jag är övertygad om att det känns bättre imorgon.

I lördags var vi och träna agility på 4h. Det var skoj tyckte både jag och Hobbe och igår gick vi promenad med Maj och Anette. Nu ikväll har vi tränat trix, lite fjärr, ingångar m.m. inne. Så duttiga båda grabbarna så.

/Morsning

2 kommentarer:

Anette W o C sa...

Ja, det var som tusan... Soppåsen är inte så bra att äta saker ur alla gånger. Men konstigt att han blivit såååå hungrig! Hoppas det blir bättre med tre mål mat om dagen.

Hege sa...

Så mat gal ble lille Oliver også ,etter kastrering. Han er alltid sulten og før kastreringe ville han ikke ha mat. Kan sterkt anbefale light for. Da kan du gi litt mer istede.