måndag 18 januari 2010

Hemmafixarn!!

Idag när husse kom hem på em så hade Hobbe käkat på sandpapper. Hur gott är det på en skala. Kan det ens va mysigt att tugga på det är frågan? Eller skulle han försöka hjälpa husse att slipa hallen. Han hade tagit med sig handskar och tejp också så man vet ju aldrig. Men vi glömde visst att berätta att det var hallen och inte under vardagsrumsbordet det behövde fixas. ;)

Vi har hunnit med lite långprommisar i skogen med krovgrillning och alltid stöter man på ett känt ansikte där :) Det var Lollo men utan Jamie på skidor. Vi har tränat på med lydnaden utomhus så gott det går och kört lite agility. Iagilityn måste matte och voffe öva motsatta handen. Vi har framförallt lagt fokus i lydnaden på ingångar, lägganden och ställanden, men det är inte lätt i halkan :) Vi har också övat fjärr, apporteringar med olika föremål och skall. Det börjar arta sig med skällandet nu kan han nästan sitta på ett helt skall men bara nästan :) Men Rom byggdes ju inte på en dag ;)

Under veckan har jag hittat mig en ny liten träningsplan som är upplyst även på kvällen. En del trafik får man som störning så där får vi styra kosan under veckan och träna vidare.

Morsning...

Inga kommentarer: